ГАЗОВИ ДИРЕКТНИ ИНЖЕКЦИОНИ

ГАЗОВИ УРЕДБИ И ИНЖЕКЦИОНИ ЗА АВТОМОБИЛИ С ДИРЕКТНО ВПРЪСКВАНЕ, ФАБРИЧНИ УРЕДБИ И СИСТЕМИ ЗА ПРОПАН-БУТАН И МЕТАН - 0888761958 , 0889420259

НАЧАЛО

ДИРЕКТНО ВПРЪСКВАНЕ

ФАБРИЧНИ УРЕДБИ

 ГАЗОВИ ИНЖЕКЦИОНИ ЗА ДИРЕКТНО ВПРЪСКВАНЕ

(ДИРЕКТНИ ИНЖЕКЦИОНИ)

Директна инжекция, директно впръскане, директен инжекцион

Автомобили с директно впръскване

Бензиновите двигатели с директно впръскване са вече много разпространени и ако сте решили да си купувате автомобил,
вероятността да попаднете на такъв е голяма. При обикновените многоточкови инжекциони горивото се впръсква преди всмукателните клапани (лявата снимка). Директните инжекциони впръскват горивото вътре в горивната камера на цилиндъра под високо налягане (до 200 бара, а понякога и до 300 бара). Бензиновият инжектор (дюза) е изложен на високи температури и се охлажда от преминаващия през него бензин. Ето защо при конвертирането на такъв автомобил за работа с газ пропан-бутан, не може да се спре изцяло консумацията на бензин. Винаги малко количество трябва да се впръсква иначе бензиновите дюзи се запушват или повреждат. Това количество бензин варира между 5% и 30% в зависимост от системата и автомобила.

BRC, PRINS, KME, ZAVOLI, Газови системи за директно впръскване

 

Цени на директни инжекциони

 

Цените на газовите системи за директно впръскване варират в зависимост от марката и страната на произход. Най-разпространени са полските, италианските и холандските производители.
Една от добрите полски марки, с които работим, е КМЕ. Качественият им компютър е с богат на настройки софтуер, позволяващ регулиране на количеството консумиран бензин и много други. Цените за четирицилиндров двигател варират от 1800 до 2200 лв.
От италианските производители препоръчваме BRC и ZAVOLI. Те имат многогодишен опит и стабилни решения.
Цените за 4 цилиндъра започват от 2100 лв и зависят от автомобила.
Според нас една от най-добрите газови системи за директно впръскване е холандската PRINS. Много дълъг е списъкът от автомобили, които могат да се конвертират със системите на PRINS, позволяващи една от най-малките консумации на бензин по време на работа с газово гориво – около 5%. Цените на холандския производител започват от 2900 лв. Можем да кажем, че си заслужават, защото дълго време ще карате автомобила си с 50% по-евтино гориво.
Тук може да намерите линкове към списъци с готови за конвертиране модели автомобили на различните производители:

 

Уредби за директна инжекция KME Уредби за директна инжекция BRCУредби за директна инжекция ZAVOLIУредби за директна инжекция PRINS

 

 

ФАБРИЧНИ СИСТЕМИ ЗА ПРОПАН-БУТАН И МЕТАН

фабеични газови уредби и системи за метан и пропан-бутан

Фабрични газови уредби

През последните години,  много от производителите на автомобили започнаха да предлагат модели с  фабрични (заводски) системи за газово гориво. Газовите уредби инсталирани на тези коли са много специфични и се рзличават от системите за следпроизводствено конвертиране, които се монтират в газовите сервизи. Ние предлагаме различни решения за ремонт на фабрични газови уредби. От дъгогодишния ни опит, в повечетослучаи  решението е замяна на фабричните компоненти (електроника, редуктори, инжектори) с такива използвани в при  нормалния монтаж на газови системи. Много често цената е много по-ниска от съответния оригинален компонент.  Това позволява по-лесна настройка и поддръжка на системата. При тези автомобили цените и решенията се взимат след задължителен оглед. 

 

КЪДЕ СЕ НАМИРАМЕ

gazoviuredbi.bg

Информация за контакти

 

  Фирма  “ЛАЗАРОВ И АТАНАСОВ” ООД

  Адрес:     България,   Пловдив,

Ул. “Пазарджишко шосе” 7

  ( срещу новата сграда на Пловдивски университет)

email :

gazoviuredbi.bg@gmail.com

Мобилни:

    инж.Петър Лазаров   +359 888 76 19 58

    Атанас Атанасов        +359 889 42 02 59

GPS координати:

    latitude 42.157637428436054

    longitude 24.712335627053108

Пловдив, ул. Пазарджишко шосе 7