ЛАЗАРОВ И АТАНАСОВ ООД - ГАЗОВИ И МЕТАНОВИ УРЕДБИ И ИНЖЕКЦИОНИ - МОНТАЖ, ДИАГНОСТИКА И РЕМОНТ

0889 42 02 59 -  АТАНАС АТАНАСОВ,  0888 76 19 58 - инж.ПЕТЪР ЛАЗАРОВ

ГАЗОВИ ИНЖЕКЦИОНИ - ПЛОВДИВ

ГАЗОВИ УРЕДБИ ЗА ПРОПАН-БУТАН

 

     Избора на газова уредба се оказва не лесна задача при наличието на десетки модели и марки в момента на пазара. Всеки хвали стоката си и това е нормално. Вашата задача е да изберете нещо, което да ви свърши работа според средствата, с които разполагате, а нашата - да ви помогнем за това. Другото важно нещо е да изберете сервиз и хора, които да я монтират и поддържат. Най-неправилният избор е да монтирате някъде уредбата и после да търсите друг сервиз, за да я приведат в състояние да я използвате. През многото години опит, който имаме, сме работили с много видове уредби и можем да ви монтираме почти всяка една, която е на пазара. Ние сме независим сервиз и не сме обвързани с определена марка и фирма. Продуктите, които предлагаме са подбрани на базата на опита и добрата работа на системите. Те са добре изпробвани дълго време и са подсигурени със стабилна гаранционна и след гаранционна поддръжка.

 

 

Схема на АГУ

Обикновени газови уредби.

 

   Тези уредби са предназначени за карбураторни, моноинжекционни и по-стари инжекционни двигатели. Такива двигатели се срещат все по-рядко. Тук се очертават две италиански марки LOVATO и BRC. Конструкцията на редуктор - изпарителя на LOVATO не е променяна вече 15-20 години. Това е така, защото е проста и много надеждна. Която и да изберете от тези две марки, няма да съжалявате. Мембраните им издържат 50-80 хиляди километра или 4-5 години, а след това се сменят с оригинални за около 70 лева и карате още толкова. Ако не разполагате със достатъчно средства, се налага да монтирате турска система. НЕ ПРЕПОРЪЧВАМЕ МОНТИРАНЕТО НА ТУРСКИ УРЕДБИ, но от известно време те са по-добрия избор от втора употреба италиански. Всички турски компоненти са предварително прегледани от нас, на някои подменяме мембрана или друга гумена част с по-добра, защото сме установили че правят проблеми. Разбира се, тези системи имат по-малък пробег и по-малък гаранционен срок.

Схема на газов инжекцион

Газови инжекционни системи.

 

  В момента се предлагат много модели газови инжекциони - български, полски, италиански, турски и др. Принципа на работа на всички газови инжекциони с отделни инжектори е един и същ - сигналите от бензиновия компютър към бензиновите инжектори се преобразуват в подходящ сигнал за газовите инжектори. По-евтините системи като български, полски, латвийски и някои италиански, имат почти еднакви компоненти произведени от различни производители и събрани в комплект. Разликата е в компютрите и софтуера за управление и обработка на електрическите сигнали. Другият важен компонент са газовите инжектори. Малко са фирмите , като "ZAVOLI" и "BRC", които имат собсвена, изключително бърза конструкция. Например устройството на новите инжектори на ZAVOLI се различава коренно от другите марки като RAIL, VALTEK, LOVATO и др. Във високият клас уредби всичко се произвежда от една и съща фирма, а предимството е, че отделните компоненти се разработват и изпитват на едно място.

Всички системи могат да бъдат купени на изплащане на място ,

чрез нашите партньори :